#OameniiIULIUS: RISING STARS at IULIUS - de la intern la Digital Manager

Iași, 10/05/2021

RISING STARS at IULIUS - Află povestea colegilor din echipa IULIUS, care au ajuns în companie prin intermediul unui program de internship. 

Lucian Boz, Digital Manager IULIUS

„Acum 7 ani, am văzut pe portalul de la FEAA - Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași programul de internship de la IULIUS. Pentru un absolvent de marketing, mă gândeam cât de „mișto” ar fi să lucrezi cu oamenii care au organizat cel mai memorabil eveniment din Iași, în 2012: recordul mondial cu cele mai multe lampioane lansate în același timp. Am aplicat și am găsit o echipă minunată, care acum îmi sunt mai mult decât colegi, îmi sunt prieteni. În 2019, fratele proiectului Palas Iași - Iulius Town Timișoara - a fost inaugurat și ghiciți ce? Am făcut parte din echipa ce, cu siguranță, a impresionat Timișoara. Am obținut un nou record mondial (cele mai multe brățări LED aprinse simultan) și am simțit cea mai mare satisfacție pe care un job ți-o poate oferi”.

Și tu poți să-ți construiești cariera alături de singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România!

Înscrie-te aici!

Galerie Foto